STING – AFTER PARTY
21/05/2019
JEREMY? + КИРИЛ МАРИЧКОВ
01/05/2019

STEVE HACKETT

Легендата от Genesis Стив Хакетна сцената на Music Jam!

31 май 2019, петък, 20:00 часа

На 31 май, петък големият китарист ще изнесе едно много специално шоу!

Чудесната новина бързо обиколи медиите… Стив Хакет, соло китаристът на великата прогресив група Genesis, ще свири не в НДК, а в клуб Music Jam!

Уютът и комфортът на клуба, озвучаването и светлинните ефекти, богатото меню и най-вече… уникалната атмосфера на клуба, където музикантите са буквално на една ръка разстояние, правя този концерт още по-вълнуващ, интимен и емоционален!

Сетът на Стив включва целия албум „Selling England By The Pound“ (1974), един от ранните шедьоври на групата в „епохата Питър Гейбриъл“ и фундаментална творба за прогресив рока. Самият той винаги е казвал, че това е любимият му Дженезис албум. Тези композиции и избрани песни от други негови проекти обещават изтънчено меломанско пиршество, което не е за изпускане!

Всички закупени билети за зала 1 на НДК ще важат без презаверка. Те ще бъдат позиционирани в клуба, в зависимост от ценовите си категории, а всички, закупили билети за концерта в НДК, получават и едно питие комплимент. Разбира се, всеки недоволен от смяната на залата може да върне билета си, като пише до 26 май 2019 на имейл: [email protected]

Ограничено количество допълнителни правостоящи билети, с цена 60 лева, са налични в мрежата на Eventim, както и на касата на Music Jam.

 За резервации:

тел: +359  899 333 344

https://www.eventim.bg/bg/bileti/steve-hackett-sofi-club-music-jam-523239/event.html

Comments are closed.