Planet of Zeus
01/04/2019
Матис и Садко
Matisse & Sadko
03/04/2019

GrandМaster Flash

Грандмастер Флаш

Grandmaster Flash (САЩ) – 5 април, петък

За цялата многомилионна хип-хоп общност по света Grandmaster Flash е икона. Кръстник и жива легенда.

Влиянието му обаче далеч надхвърля рапа и хип-хопа и това личи дори само във факта, че той и групата The Furious Five бяха първите хип-хоп артисти, приети в Rock & Roll Hall of Fame (през 2007 г.). Grandmaster Flash e влязъл в историята с много иновации. Считан е  за баща на някои от фундаменталните диджейски техники като cutting, scratching и mixing.  В новия милениум Флаш не намалява темпото нито за миг. През 2008 излизат меоарите му – „The Adventures of Grandmaster Flash: My Life, My Beats“, той води седмично шоу по Sirius Satellite Radio, и продължава да печели признание и награди.

Днес Флаш продължава да е много активен – както в студиото, така и с клубни изяви, и участия в големи фестивали на открито.  Аудио-визуалното шоу, с което идва в София, e с епичното заглавие HIP HOP. People, Places & Things. The visual experience и прави цяло пътуване през стилове, жанрове, имена и влияния, които са изградили сложния бленд на неговия индивидуален звук.

БИЛЕТИ

могат да бъдат закупени от:

  • мрежата на Ивентим, както и онлайн ТУК
  • офиса на Sofia Music Enterprises
  • касата на клуба.

Ако закупите VIP билет или седящо място в клуб MUSIC JAM, необходимо е да позвъните на тел. 0899 333 344 и да заявите резервацията си!

Comments are closed.